8 ugers online mindfulnessforløb

Sådan finder du ro og tackler hverdagens udfordringer!

Kender du dette? Du er ikke alene ...

- Dine negative tanker styrer dig rundt i manegen - Du længes efter ro - Du oplever, at din hverdag er blevet for kedelig og forudsigelig - Du længes efter glæde og sjov - 

- Du snerrer måske af dine børn og din ægtefælde - Du irriteres over dine kollegaer - Bliver træt af dig selv - Du synes ikke, der er tid til alt det, du gerne vil - Du savner retning - Du har for travlt, har ikke tid til at stoppe op - Hverdagen føles som et tomrum - Du drømmer, men får ikke handlet på dine drømme - 

 - Du overrumples af følelser - Du vil ønske, at der er nogen eller noget, der kan hjælpe dig med at tackle livet, hverdagen og udfordringerne -

- Du længes efter at stoppe op og mærke, at livet er meget mere -

- Du vil i virkeligheden gerne bare nyde og være noget mere - 

  Ønsker du en styrket evne til:

- at identificere dine negative tanker og gøre dig fri af deres magt?

- at håndtere svære følelser som angst, stress og depression?

- at mærke din krop og dine behov?

  Ønsker du:

- at forbedre din koncentrationsevne?

- at bruge mindfulness til at tackle smerter?

- at mærke effekten af at kunne berolige dig selv med dit åndedræt?

- at komme i kontakt med dine værdier og det, der er vigtigt i dit liv?

- at tage skridt mod det i livet, du drømmer om?

Så har du muligheden for at deltage på POWERFLOW ONLINE MINDFULNESS

Pga. graviditet og kommende barsel har jeg ingen nye datoer for opstart af forløb. Tilmeld dig mit nyhedsbrev POWERFLOW MENTORING og modtag gratis mindfulnessøvelser - og du vil høre mere, når jeg er igang igen!

More...

Sådan foregår dit POWERFLOW ONLINE MINDFULNESS 8 ugers forløb:

Fredagen før forløbets opstart modtager du en mail med en introduktion til mindfulness og forløbet. En mail, der hjælper dig, så du mentalt kan bruge weekenden på at indstille dig og gøre dig klar til 8 uger med bevidst nærvær. Mandag den 6. marts kl. 7.00 modtager du adgang til det første modul af forløbet i din mail-indbakke. Herefter følger de resterende 7 uger hver mandag kl. 7.00.

Hvert modul består af:

 • Ugens video
 • Ugens læsestof, ugens emne
 • Ugens guidede meditationer
 • Ugens øvelser, opgaver og refleksioner

Se de inspirerende emner, du kommer omkring i løbet af de 8 uger!

8 UGER - BEVIDST NÆRVÆR & UNDERVISNING I:

 • MODUL 1: Bliv opmærksom på dine tanker og din automatpilot
 • MODUL 2: Dine tanker er bare tanker - men de påvirker følelserne, som var de sande
 • MODUL 3: Brug åndedrættet som dit anker - og mærk din krop
 • MODUL 4: Konsekvensen af at kontrollere følelser og oplevelser
 • MODUL 5: Mød de vanskelige følelser med accept og venlighed
 • MODUL 6: Medfølelse og det beroligende åndedræt som din hjælper
 • MODUL 7: Vid hvad der er vigtigt og lev dit liv værdifuldt
 • MODUL 8: Evaluering og mindfulness i fremtiden

DETTE KAN DU OPNÅ VED AT ENGAGERE DIG I FORLØBET:

 • Du vil lære dig selv bedre at kende.
 • Du vil blive bevidst om, hvordan dine tanker og følelser påvirker dine valg i livet.
 • Du vil opleve, at mange af det negative tanker, du har haft hele dit liv, ikke længere behøver at styre dig.
 • Du vil mærke en fornyet og forhøjet bevidsthed i dit liv, som gør, at du vil kunne træffe gode, sunde og rigtige valg for dig.
 • Du vil lære, hvordan du kan bruge dit åndedræt i vanskelige situationer. Det kan være situationer, hvor du er vred, angst, såret eller ked af det. Mange oplever med disse redskaber en fornyet evne til at kunne berolige sig selv i svære situationer.
 • Du vil kunne mærke mere ro og overskud - selv i svære situationer. Du får mulighed for at se på verden og dig selv med nye øjne.
 • Et nyt livssyn. Du behøver ikke længere flygte fra negative tanker, følelser, stress, angst og depressioner, fordi du får redskaber til at tackle det, når du står i det.
 • En oplevelse af, at du er ok. At livet er ok. At du bare er. Du behøver ikke kæmpe.
 • En oplevelse af, at der et liv før mindfulness og et liv efter mindfulness.

Engageret træning af mindfulness virker

I bogen “Mindfulness, manual til træning af bevidst nærvær” af Morten Sveistrup Hecksher, Louise Kronstrand Nielsen og Jacob Piet skriver de følgende:

“Hvis du træner mindfulness, vil det med stor sandsynlighed vise sig, at du faktisk bliver mere mindful. Ruth Baer, der er en af de mest fremtrædende forskere indenfor mindfulness-området, har demonstreret, at jo mere tid deltagerne i et 8-sessioners mindfulness-program anvendte på formel meditationstræning, desto bedre blev deres evne til at være mindful i hverdagen. Forsøget viste samtidig, at denne stigning i mindfulness-færdigheder var signifikant sammenhængende med færre negative symptomer og oplevelsen af større psykologisk velvære (Carmody & Baer, 2008).”

Hvad kræves der for at kunne deltage?

 • Forløbet kan gennemføres uanset om, du har erfaring med at meditere eller ej. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i nuet og øjeblikket.
 • Du skal have en vis villighed og lyst til at sidde i længerevarende meditationer.
 • Du skal være opmærksom på, at når du deltager i et intenst mindfulness-forløb, vil der kunne dukke tanker og følelser op, som du skal tage dig af og være nærværende omkring.
 • Det forventes, at du - udover at skulle forholde dig til ugens læsestof - yderligere kan afsætte fra et kvarter til en halv time om dagen seks dage om ugen til at praktisere mindfulness-meditation og dine øvelser. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du vil ligge i det, men mange af de gode resultater, du kan opleve ved at indføre mindfulness i livet, kræver daglig træning.
 • Det forventes, at du engagerer dig for at opnå det fulde udbytte. Dette forløb er nemlig IKKE et quick-fix. Der kræves lyst og villighed til at implementere mindfulness i hverdagen.
 • BEMÆRK: at dette ikke er et terapeutisk behandlings tilbud. Bærer du på større traumer eller har svært ved at sidde i længerevarende meditationer, vil jeg anbefale, at du søger hjælp hos professionelle, der er specialiseret i dette.

Har du længe drømt om at komme i gang med mindfulness, men af forskellige årsager ikke har haft mulighed for at deltage i gruppe-forløb, er dette den perfekte mulighed for dig.

Fundamentet for POWERFLOW ONLINE MINDFULNESS

Listen af positive gevinster ved at indføre mindfulness i livet er stor, men der er en ting, du må være opmærksom på. De gode gevinster kræver daglig og længerevarende træning af mindfulness. Derfor har forløbet en varighed af 8 uger, og det er selvfølgelig inspireret og tilrettelagt efter forskrifterne for MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) & MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og med inspiration fra ACT (Acceptance and Commitment Therapy.) 

For dig der vil vide mere om den teoretiske baggrund, klik videre her: 

Fordelene ved at vælge POWERFLOW ONLINE MINDFULNESS med lukket facebookgruppe:

 • Du skal ikke ud af huset. Du kan sidde hjemme i din egen sofa.
 • Du kan tilpasse forløbet som det passer dig, din familie og din hverdag.
 • Du kan gennemføre forløbet alene.
 • Modsat online mindfulness-forløb uden facebookgruppe og instruktør, har du med dette forløb mulighed for at spare med andre deltagere i den tilhørende lukkede facebookgruppe, samt mine nysgerrige spørgsmål og støtte i processen i den lukkede gruppe.
 • At være med i en gruppe, hvor sparring og inspiration er i højsædet, er en kæmpe gave, og det kan være en hjælp til at holde motivationen oppe, når hverdagen pludselig kører på automatpilot og går lidt for stærkt.
 • I denne gruppe vil du møde andre spirituelle mennesker, som ligesom du er interesseret i at styrke det bevidste nærvær. 
 • En erfaren mindfulness-underviser, der tjekker ind i den lukkede facebookgruppe minimum et par gange om ugen. Her svares på udvalgte spørgsmål og gives små inspirations-indspark. 

Hvorfor vælge et online mindfulness-forløb på powerflow.dk?

Heidi Strandberg AndreasenSpirituel psykoterapeut, mindfulness-instruktør og forfatter.

Du skal først og fremmest vælge POWERFLOW ONLINE MINDFULNESS, fordi du har en god mavefornemmelse af mig som person, og det, jeg står for. Du har mulighed for at følge mig på powerflow.dk og på min facebook side. Her får du et godt billede af mig som underviser og mindfulness-udøver.

Jeg er uddannet psykoterapeut og mindfulness-instruktør fra semininarer.dk 2010 og har siden arbejdet med mindfulness dagligt i forbindelse med mit arbejde i Åben Anonym Rådgivning i Svendborg Kommune. Jeg har holdt adskillige mindfulness-foredrag og mindfulness - og meditationsaftener og 8 ugers forløb. Derudover praktiserer jeg selv mindfulness i min hverdag, hvilket er en forudsætning for at kunne undervise andre.

Jeg er desuden forfatter til bogen MØD DIN ANGST, som også indeholder et helt afsnit med mindfulness - incl. indtalte mindfulness-meditationer.

Derudover skal du være opmærksom på, at der findes mange udbydere af mindfulness-forløb og mindfulness-kurser. Det er vigtigt, når du vælger forløb, at være opmærksom på, at alle de positive gevinster, som mindfulness kan have, alle er med udgangspunktet i mindfulness-forløb, der er baseret efter forskrifterne for MBCT og MBSR.

Er du usikker på, om forløbet passer til dig, er du velkommen til at kontakte mig på min mail heidi@powerflow.dk - Kærligst Heidi.


Udsagn fra deltagere på tidligere online forløb forår 2017

Det sagde deltagerne om forløbet:

Tine Lund JespersenSocialpædagog

Mindfulness-forløbet har hjulpet mig med at blive i nuet og være mere fokuseret, samt at acceptere at jeg nød en given situation så godt jeg kunne. Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre. Det var meget fint og gennemarbejdet. Heidis nærvær online er imponerende. 

Danyal 32 år Kontanthjælpsmodtager

Jeg har haft angst nu snart i 8 år. Jeg har prøvet en række medicin mod det, men intet har haft så meget effekt som mindfulness kursus hos Heidi. Nu efter 8 ugers forløb har lært en hel masse om angst og hvordan jeg skal forholde mig til den. Den har virkelig hjulpet mig. Jeg er faktisk begyndt at leve et liv ligesom før. Føler mig meget frisk og mig selv.

Det 8 ugers forløb har hjulpet mig med at komme videre i mit liv. Jeg var meget spærret inde og turde ikke gå ud pga mine angst tanker og følelser, men siden jeg er startet med forløb, begyndte jeg at forandre mig stille og rolig. Heidi er meget dygtig og forstår lige præcis.

Jeg har lært at være opmærksom på mine tanker, som hjælper at jeg får færre angst anfald. :) Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre.

Tonni CarstenIT adminstrator

Mindfulnessforløbet har hjulpet mig med at fokusere på alt omkring mig og blive bedre til lige at træde et skridt tilbage og tænke. Blive bedre til at sige fra, ubevidst. At lytte til stilheden og værdsætte den. At kunne hvile bedre i mig selv og tænke positivt. Finde frem til mangler i mit liv. 

Jeg syntes at videoen som oplæg til ugens program er en rigtig god ide, kun læsestof ville helt sikkert havde gjort det svære og kedeligere. Jeg følte, at der stod en person bag, som havde interesse for mit ve og vel, en der talte til mig. Meditationerne gav mig ro og ideer til mine personlige meditationer. 

Til prisen får man meget tilbage, især i forhold til den jungle af tilbud, som jeg også har stiftet bekendtskab med.  Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre. 

Eva Dalsbo Kontorassistent

​Mindfulness-forløbet har hjulpet mig med at håndtere min angst for at køre - bla. på Motorvej til Svendborg, hvor jeg skal starte med at arbejde den 1.juni 2017. Så det var for at komme den angst i forkøbet, og for at få nogle gode værktøjer til at håndtere det med. Og det synes jeg bestemt jeg har fået.

Det var super godt med de videoer, en god og behagelig måde at modtage ugens emne på. Og jeg har downloadet dem, så jeg kan få glæde af dem igen og igen. Jeg oplevede, at meditationerne i forløbet gav mig ro. 

Syntes, at det er et Super godt forløb, som jeg meget gerne vil anbefale til andre. Bogen " Mød din angst " får også mine varmeste anbefalinger.

I foråret 2016 afholdte jeg et 8 ugers mindfulness-forløb i Odense.

Det sagde deltagerne om forløbet:

Gitte Brahe UI/UX Designer

Efter mindfulness-forløbet er jeg blevet bedre til at lytte til mig selv, at mærke efter i min krop, hvad JEG har lyst til; at meditere og at være endnu mere nærværende i min relation til andre mennesker. Og så arbejder jeg også med at acceptere tingene som de nu engang er.

Som underviser er Heidi fantastisk, fordi hun er rolig og nærværende. Hun har en dejlig rolig stemme, og hun er dygtig til det, hun beskæftiger sig med, og ved, hvad hun snakker om. Og så har hun humor - fedt. Jeg vil klart anbefale dette forløb til andre, fordi jeg synes, det har været så godt for mig. Jeg har fået mindfulness og meditationer langt mere ind i mit liv end tidligere.

 Jeg vil også lige sige tusind tak for denne gang, Heidi. Det har været super spændende, hyggeligt, lidt hårdt indimellem, når der dukkede svære følelser op, men som du var utrolig god til at håndtere. Bare alt i alt en virkelig god oplevelse, som jeg kan tage med mig på min vej frem. Tak fordi du introducerede mindfulness for mig, som jeg kan bruge til noget, som jeg har modtaget med kyshånd. ​

Lena Kristensen Plejeforælder

Jeg er helt sikkert blevet bedre til at stoppe op over små glædelige ting i hverdagen. Det har også gjort mig opmærksom på, hvordan tanker kan regere én rundt. Så meget, at man næsten selv kan komme til at tro på tankerne. Det er en gave at få lov til at meditere efter din stemme. Tak for det Heidi. Det skriftlige materiale var supert at læse igennem, nemt forståeligt at læse. Stort arbejde skriftligt.

Jeg vil klart anbefale dette forløb til andre, fordi det er rigtig godt. Jeg fik et start kendskab til mindfulness, på den bedste måde. Fandt ud af 100 procent, at det skal opleves. Det er ikke noget, man kan læse sig til.

Det hele har været supert godt, og jeg er dig meget taknemmelig for, at du fik mig til at kigge ind i denne nye verden. Jeg tror, der venter mere på mig med tiden. Jeg kan kun anbefale dig, Heidi. ​

Helle Jensen Kontor og lagerarbejder

​Noget af det jeg har fået ud af mit mindfulness forløb er, at jeg er blevet så meget mere opmærksom på mig selv og det, der sker inde i mig. Men på en anderledes skøn konstruktiv måde. Hvor jeg opdager noget jeg gør, tænker eller føler. Når jeg så har opdaget det, så spørger jeg mig selv " hvad er det, der gør, at jeg har det, som jeg har det lige nu". Og så er det lykkedes mig flere gange at nå frem til en forløsende accept.

Altså hvis grunden til at jeg er ked af det, ekstra træt/udkørt eller frustreret eller lign. "Er xxx" så er det vel en OK og helt naturlig reaktion. Når jeg så opdager, at jeg igen formåede at tackle udfordringen på den måde, så bliver jeg faktisk MEGA glad of stolt af mig selv.

Eva Dalsbo Kontorassistent

Efter jeg har indført mindfulness i mit liv, er jeg blevet meget opmærksom på mine tanker... at tanker bare er tanker - og er dermed blevet bedre til at håndtere, hvis jeg kommer i nogle pressede situationer. Er blevet bedre til at være tilstede i nuet. At lave mindfulness meditationerne giver mig ro indeni , og hvis jeg er inde i en stresset periode hjælper det mig altid. Så alt i alt er mindfulness en gave:-)

Og vi havde en meget dygtig og kompetent lærer, der vidste hvad hun talte om!

Stine Bech Madsen Socialrådgiver

Vi er blevet mere ihærdige med vores gåture ved stranden, hvilket vi har valgt at prioritere i en travl hverdag. Jeg tænker dels, at det er et bevidst valg om at være mere nærværende i nuet og gribe de værdifulde øjeblikke, som er vigtige for os, både individuelt og som familie. Det er helt klart noget af det som vores mindfulnesskursus har betydet for mig.

100% PENGENE TILBAGE

TILFREDSHEDSGARANTI


Da jeg ved, at et 100 procents engagement i et 8 ugers mindfulness online forløb ikke kan undgå at give dig store gevinster i dit liv, tør jeg godt garantere dig pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med mit produkt efter de 8 uger. Jeg betaler pengene tilbage til dig, hvis du skriftligt kan redegøre for, hvorfor produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg vil selvfølgelig kræve, at jeg kan se, at du har deltaget engageret i forløbet. Udover en skriftlig redegørelse og begrundelse over manglende tilfredshed, ønsker jeg samtlige øvelser og refleksioner besvaret skriftligt. Dette includerer også de 8x6 refleksioner og overvejelser efter hver enkelt meditation.

Jeg skal have modtaget en mail om din manglende tilfredshed senest 10 uger efter mindfulness forløbets opstart.

"Jeg brænder for arbejdet med at højne vores bevidsthed. Jeg brænder for at mindfulness og et værdifuldt liv. Jeg står 100 procent inde for mit produkt og ønsker ikke at lægge navn til et produkt, der ikke lever op til dine forventninger. Så derfor har du muligheden for at få dine penge igen, hvis du efter de 8 uger ikke er tillfreds. Kærligst Heidi Strandberg Andreasen"

SÆRLIG INTRO PRIS - KUN TIL DETTE ÅBNINGS FORLØB

POWERFLOW ONLINE MINDFULNESS

8 UGERS FORLØB 

Værdi: 3995,00 kr​

DU BETALER KUN 1495,00 KR:

BEMÆRK:

De første 25 pladser til KUN 995,00 kr.

Læg mærke til at 995,00 kr. er mindre end to besøg hos din psykolog eller psykoterapeut.

Dette forløb vil styrke din psykologiske fleksibilitet, så du i større grad vil kunne rumme og møde de problematikker, du støder ind i.

Du får med mindfulness redskaber til at tackle de udfordringer, du står med.

En investering af 1495 kr. til en værdi af 3995,00 kr.  

Og er du hurtig, koster din plads måske kun 995,00 kr.  

POWERFLOW MINDFULNESS ONLINE 

00
Dage
00
Timer
00
Minutter
00
Sekunder

 POWERFLOW 

 ONLINE MINDFULNESS

DU BLIVER GUIDET UGE FOR UGE

8 x Ugens video

8 x Ugens læsestof, ugens emne

8 x Ugens mindfulness meditationer

8 x Ugens øvelser, opgaver og refleksioner

Lukket facebookgruppe, samt sparring med andre deltagere og underviser

RELEASE-DATO FOR NÆSTE MODUL:

ER UKENDT ... Er  gravid og på barsel

 • BEMÆRK: 100 procents tilfredshedsgaranti *

995,00 kr. Incl. moms