Mindfulness online


POWERFLOW MINDFULNESS - Selvstudie

Sådan finder du ro og tackler tankemylder, bekymringer og uro!8

Et 8 ugers online mindfulness forløb, der passer til dig

Mindfulness handler om at komme hjem til os selv. Hjem til os selv, hvor vi hører hjemme. Altid dybt forankret i lige præcis dette øjeblik. Intet andet sted kan vi mærke lykken, glæden og roen. Intet andet sted end hjemme i os selv, kan vi lære at bære den smerte, der også indimellem titter forbi os i form af vrede, tristhed, angst og uro.

Mindfulness er træning i bevidst nærvær. Et bevidst nærvær, hvor du møder nuet, som det er, uden domme og vurderinger.

Livet er ikke altid et rart sted at være. Indimellem oplever vi som mennesker, at livet gør ondt. Det efterlader os med et behov for at kunne tackle, møde og rumme det, som vi i virkeligheden mest har lyst til at løbe langt væk fra. For i virkeligheden er det faktisk lidt svært at løbe væk fra os selv.

GENKENDER DU DETTE:

 • Tankemylder, bekymringer og uro tager al for ofte din opmærksomhed og stjæler dit nærvær?
 • Du oplever gang på gang, at du forsvinder ind i dit eget tankeunivers, selvom du helst vil være nærværende med dine børn og din partner?
 • Du ved godt, at dine tanker ikke er virkelighed. Du mangler at knække koden til, hvordan du adskiller dig fra de tanker, der dominerer og altid har domineret dit liv og din hverdag?
 • Du længes efter ro og at kunne nyde tiden med dig selv og dine daglige gøremål. Din gåtur og vasketøjet? 


ØNSKER DU HJÆLP TIL:

 • At genkende og tackle dine negative tanker, så du kan gøre dig fri af deres magt?
 • At håndtere svære følelser som angst og uro?
 • At berolige dig selv i svære situationer?
 • At komme i kontakt med dine værdier, og det, der er vigtigt i dit liv?
 • At tage skridt mod det i livet, du drømmer om?
 • At finde din egen indre ro?"

Ønsker du blot helt simpelt at styrke dit eget nærvær og din bevidsthed til glæde for dig selv, dine relationer og din hverdag?

Helt simpelt vil du du bare elske et større nærvær og bevidsthed i dig?


Så er POWERFLOW MINDFULNESS også for dig. 


Heidi Strandberg Andreasen - Ejer af Powerflow.dk og stifter af POWERFLOW MINDFULNESSDERFOR HAR JEG SKABT POWERFLOW MINDFULNESS

- Et 8 ugers online mindfulness forløb, der passer til dig -

"Du tænker alt for meget"

- Sådan opstod min interesse for mindfulness - 

Første gang jeg stiftede bekendtskab med meditation er for over 20 år siden. Dengang blev jeg sat i en rundkreds og skulle fokusere på en lille plet i min pande, og jeg skulle forsøge at gøre mig selv tanketom. Det virkede overhovedet ikke. Snarere tværtimod. Jeg blev angst og bange og gik derfra med en følelse af, at "Meditation ikke var noget for mig". 


Måske genkender du nogle af de tanker og oplevelser, jeg dengang havde:  Meditation er ikke noget for mig. Jeg kan ikke finde ud af det. Der er alt for mange tanker. Jeg har set, at mennesker omkring mig har set lyset i mindfulness, men jeg har ikke fanget det.


Tilbage til dengang:

Noget kaldte stadig på mig. Jeg blev på ny interesseret, da jeg blev introduceret for de såkaldte mindfulnessforløb. Det var tilbage i 2009. Det er også det tidspunkt, hvor jeg nu ser tilbage på, som det tidspunkt mit liv ændrede sig. Der blev et FØR og et EFTER. 


Mit liv Før mit kendskab til mindfulness og mit liv EFTER mit kendskab til mindfulness.  


Jeg har altid bekymret mig meget. Jeg har altid tænkt mange tanker. Som ung fik jeg tit at vide: 

"Heidi, du tænker for meget". Og jeg stod tilbage: "Det ved jeg sgu da godt, men kan du lære mig, hvordan jeg ikke gør det" .. ?

STILHED .... Ingen lærte mig det. Jeg troede, at det var en tilstand, der var mulig. Altså at være tanketom. Og jeg følte mig forkert, fordi jeg ikke kunne finde ud af at være tanketom. 


Men ... Mindfulness ændrede mit liv. 


Jeg lærte blandt andet, at tanker bare er tanker. De behøver ikke at kontrollere mit liv, men jeg kan lære at kontrollere, hvordan jeg forholder mig til dem. Det er helt normalt at have mange tanker. Jeg lærte, at jeg faktisk var helt normal. 

 

Jeg oplevede pludselig, at al den uro, jeg havde haft hele mit liv - blev til noget andet. 

Jeg oplevede en dyb følelse af ro, som jeg aldrig tidligere havde kendt. 


Det er selvfølgelig derfor, at jeg er her idag.


Jeg ønsker at give dig de redskaber til at tackle angst, uro, tankemylder og bekymringer, som jeg selv ville ønske jeg havde haft, noget tidligere end jeg fik dem.

Heidi Strandberg Andreasen

Indehaver af POWERFLOW MINDFULNESS

Danyal 32 år

Jeg får færre angstanfald

Jeg har haft angst nu snart i 8 år. Jeg har prøvet en række medicin mod det, men intet har haft så meget effekt som mindfulness kursus hos Heidi. Nu efter 8 ugers forløb har jeg lært en hel masse om angst og om, hvordan jeg skal forholde mig til den. Den har virkelig hjulpet mig. Jeg er faktisk begyndt at leve et liv ligesom før. Føler mig meget frisk og mig selv.

Det 8 ugers forløb har hjulpet mig med at komme videre i mit liv. Jeg var meget spærret inde og turde ikke gå ud pga mine angst tanker og følelser, men siden jeg er startet med forløb, begyndte jeg at forandre mig stille og rolig. Heidi er meget dygtig og forstår lige præcis. Jeg har lært at være opmærksom på mine tanker, som hjælper at jeg får færre angst anfald.

Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre.

EVA DALSBO Kontorassistent

Mindfulness er en gave

Efter jeg har indført mindfulness i mit liv, er jeg blevet meget opmærksom på mine tanker... at tanker bare er tanker - og er dermed blevet bedre til at håndtere, hvis jeg kommer i nogle pressede situationer. Er blevet bedre til at være tilstede i nuet. At lave mindfulness meditationerne giver mig ro indeni , og hvis jeg er inde i en stresset periode, hjælper det mig altid. Så alt i alt er mindfulness en gave.

Og vi havde en meget dygtig og kompetent lærer, der vidste hvad hun talte om ...


DETTE KAN DU OPNÅ MED DETTE FORLØB: 

 • Du vil lære dig selv bedre at kende
 • Du vil blive bevidst om, hvordan dine tanker og følelser påvirker dine valg i livet 
 • Du vil opleve, at mange af de negative tanker, du har haft hele dit liv, ikke længere behøver at styre dig.
 • Du vil mærke en fornyet og forhøjet bevidsthed i dit liv, som gør, at du vil kunne træffe gode, sunde og rigtige valg for dig
 • Du vil lære, hvordan du kan bruge dit åndedræt i vanskelige situationer 
 • Et nyt livssyn: Du får mulighed for at se på dig selv og verden med nye øjne
 • Du behøver ikke længere flygte fra negative tanker, følelser, stress, angst og depressioner, fordi du får redskaber til at tackle det, når du står i det.
 • En oplevelse af, at du er ok. At livet er ok. At du bare er. Du behøver ikke kæmpe.
 • En oplevelse af, at der et liv før mindfulness og et liv efter mindfulness.

POWERFLOW MINDFULNESS ONLINE - Vejen til din sjæl

Mindfulness online

Mindfulness online

POWERFLOW MINDFULNESS 

8 ugers selvstudie online.

Du kan komme igang idag. Lige NU.

Du modtager nemlig med dit køb din velkomst- og introduktionsvideo, samt modul 1 ved dit køb. Derefter modtager du modul 2 efter 7 dage og modul 3 efter 14 dage. 

Du kan gennemføre forløbet alene, hjemme i din stue og når det passer dig. Helt i dit eget tempo. 


OPSTART VED KØB

TILBUD INDTIL 31.7: Pris  995,00 kr. 

(Normalpris 1995)

 • 8 x ugens video  
 • 8 x ugens læsestof/teori  
 • 8 x ugens hjemmeøvelser  
 • 8 forskellige guidede meditationer

Engageret træning af mindfulness virker

I bogen “Mindfulness, manual til træning af bevidst nærvær” af Morten Sveistrup Hecksher, Louise Kronstrand Nielsen og Jacob Piet skriver de følgende:

“Hvis du træner mindfulness, vil det med stor sandsynlighed vise sig, at du faktisk bliver mere mindful. Ruth Baer, der er en af de mest fremtrædende forskere indenfor mindfulness-området, har demonstreret, at jo mere tid deltagerne i et 8-sessioners mindfulness-program anvendte på formel meditationstræning, desto bedre blev deres evne til at være mindful i hverdagen. Forsøget viste samtidig, at denne stigning i mindfulness-færdigheder var signifikant sammenhængende med færre negative symptomer og oplevelsen af større psykologisk velvære (Carmody & Baer, 2008).”

HVAD KRÆVES DER FOR AT KUNNE DELTAGE? 

 • Forløbene kan gennemføres uanset om, du har erfaring med at meditere eller ej. Vi tager nemlig altid udgangspunkt i nuet og øjeblikket.
 • Du skal have en vis villighed og lyst til at sidde i længerevarende meditationer.
 • Du skal være opmærksom på, at når du deltager i et intenst mindfulness-forløb, vil der kunne dukke tanker og følelser op, som du skal tage dig af og være nærværende omkring..
 • Det forventes, at du - udover at skulle forholde dig til ugens læsestof - yderligere kan afsætte fra et kvarter til en halv time om dagen seks dage om ugen til at praktisere mindfulness-meditation og dine øvelser. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du vil lægge i det, men mange af de gode resultater, du kan opleve ved at indføre mindfulness i livet, kræver daglig træning.
 • Det forventes, at du engagerer dig for at opnå det fulde udbytte. Dette forløb er nemlig IKKE et quick-fix. Der kræves lyst og villighed til at implementere mindfulness i hverdagen. 
 • BEMÆRK: at dette ikke er et terapeutisk behandlings tilbud. Bærer du på større traumer eller har svært ved at sidde i længerevarende meditationer, vil jeg anbefale, at du søger hjælp hos professionelle, der er specialiseret i dette

Har du længe drømt om at komme i gang med mindfulness, men af forskellige årsager ikke har haft mulighed for at deltage i gruppe-forløb, er dette den perfekte mulighed for dig.


FUNDAMENT FOR POWERFLOW MINDFULNESS

Listen af positive gevinster ved at indføre mindfulness i livet er stor, men der er en ting, du må være opmærksom på. De gode gevinster kræver daglig og længerevarende træning af mindfulness. Derfor har forløbet en varighed af 8 uger, og det er selvfølgelig inspireret og tilrettelagt efter forskrifterne for MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) & MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) og med inspiration fra ACT (Acceptance and Commitment Therapy.) 

For dig der vil vide mere om den teoretiske baggrund, klik videre her:

FORDELENE VED AT VÆLGE POWEFLOW MINDFULNESS. 

 • Du skal ikke ud af huset. Du kan sidde hjemme i din egen sofa.
 • Du kan tilpasse forløbet som det passer dig, din familie og din hverdag.
 • Du kan gennemføre forløbet alene.
 • En erfaren underviser, der har arbejdet med mindfulness dagligt siden 2010. Personligt og professionelt.

Se de inspirerende emner, du kommer omkring i løbet af de 8 uger!

8 UGER - BEVIDST NÆRVÆR & UNDERVISNING I:

 • MODUL 1: Bliv opmærksom på dine tanker og din automatpilot
 • MODUL 2: Dine tanker er bare tanker - men de påvirker følelserne, som var de sande
 • MODUL 3: Brug åndedrættet som dit anker - og mærk din krop
 • MODUL 4: Konsekvensen af at kontrollere følelser og oplevelser
 • MODUL 5: Mød de vanskelige følelser med accept og venlighed
 • MODUL 6: Medfølelse og det beroligende åndedræt som din hjælper
 • MODUL 7: Vid hvad der er vigtigt og lev dit liv værdifuldt
 • MODUL 8: Evaluering og mindfulness i fremtiden


HVORFOR VÆLGE ET ONLINE POWERFLOW MINDFULNESS FORLØB? 

"

Du skal først og fremmest vælge POWERFLOW ONLINE MINDFULNESS, fordi du har en god mavefornemmelse af mig som person, og det, jeg står for. Du har mulighed for at følge mig på powerflow.dk og på min facebook side. Her får du et godt billede af mig som underviser og mindfulness-udøver.


Jeg er uddannet psykoterapeut og mindfulness-instruktør fra semininarer.dk 2010 og har siden arbejdet med mindfulness dagligt i forbindelse med mit arbejde i Åben Anonym Rådgivning i Svendborg Kommune. Jeg har holdt adskillige mindfulness-foredrag og mindfulness - og meditationsaftener og 8 ugers forløb. Derudover praktiserer jeg selv mindfulness i min hverdag, hvilket er en forudsætning for at kunne undervise andre.

Jeg er desuden forfatter til bogen MØD DIN ANGST, som også indeholder et helt afsnit med mindfulness - incl. indtalte mindfulness-meditationer.


Derudover skal du være opmærksom på, at der findes mange udbydere af mindfulness-forløb og mindfulness-kurser. Det er vigtigt, når du vælger forløb, at være opmærksom på, at alle de positive gevinster, som mindfulness kan have, alle er med udgangspunktet i mindfulness-forløb, der er baseret efter forskrifterne for MBCT og MBSR.


Er du usikker på, om forløbet passer til dig, er du velkommen til at kontakte mig på min mail heidi@powerflow.dk - Kærligst Heidi.


Heidi Strandberg Andreasen

UDSAGN FRA TIDLIGERE ONLINE FORLØB


Mindfulnessforløbet har hjulpet mig med at fokusere på alt omkring mig og blive bedre til lige at træde et skridt tilbage og tænke. Blive bedre til at sige fra, ubevidst. At lytte til stilheden og værdsætte den. At kunne hvile bedre i mig selv og tænke positivt. Finde frem til mangler i mit liv.

 Jeg syntes at videoen som oplæg til ugens program er en rigtig god ide, kun læsestof ville helt sikkert havde gjort det svære og kedeligere. Jeg følte, at der stod en person bag, som havde interesse for mit ve og vel, en der talte til mig. Meditationerne gav mig ro og ideer til mine personlige meditationer.

Til prisen får man meget tilbage, især i forhold til den jungle af tilbud, som jeg også har stiftet bekendtskab med.  Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre.  


TONNI CARSTEN - IT ADMINSTRATOR


Mindfulness-forløbet har hjulpet mig med at håndtere min angst for at køre - bla. på Motorvej til Svendborg, hvor jeg skal starte med at arbejde den 1.juni 2017. Så det var for at komme den angst i forkøbet, og for at få nogle gode værktøjer til at håndtere det med. Og det synes jeg bestemt jeg har fået.

Det var super godt med de videoer, en god og behagelig måde at modtage ugens emne på. Og jeg har downloadet dem, så jeg kan få glæde af dem igen og igen. Jeg oplevede, at meditationerne i forløbet gav mig ro.

Syntes, at det er et Super godt forløb, som jeg meget gerne vil anbefale til andre. Bogen " Mød din angst " får også mine varmeste anbefalinger.

​​


EVA - KONTORASSISTENT

"

Mindfulness-forløbet har hjulpet mig med at blive i nuet og være mere fokuseret, samt at acceptere at jeg nød en given situation så godt jeg kunne. Jeg vil gerne anbefale forløbet til andre. Det var meget fint og gennemarbejdet. Heidis nærvær online er imponerende. 

 


TINE LUND JESPERSEN - SOCIALPÆDAGOGUDSAGN FRA TIDLIGERE FYSISKE FORLØB


Efter mindfulness-forløbet er jeg blevet bedre til at lytte til mig selv, at mærke efter i min krop, hvad JEG har lyst til; at meditere og at være endnu mere nærværende i min relation til andre mennesker. Og så arbejder jeg også med at acceptere tingene som de nu engang er.

Som underviser er Heidi fantastisk, fordi hun er rolig og nærværende. Hun har en dejlig rolig stemme, og hun er dygtig til det, hun beskæftiger sig med, og ved, hvad hun snakker om. Og så har hun humor - fedt. Jeg vil klart anbefale dette forløb til andre, fordi jeg synes, det har været så godt for mig. Jeg har fået mindfulness og meditationer langt mere ind i mit liv end tidligere.


Jeg vil også lige sige tusind tak for denne gang, Heidi. Det har været super spændende, hyggeligt, lidt hårdt indimellem, når der dukkede svære følelser op, men som du var utrolig god til at håndtere. Bare alt i alt en virkelig god oplevelse, som jeg kan tage med mig på min vej frem. Tak fordi du introducerede mindfulness for mig, som jeg kan bruge til noget, som jeg har modtaget med kyshånd.


GITTE BRAGE

UI UX DESIGNER


Jeg er helt sikkert blevet bedre til at stoppe op over små glædelige ting i hverdagen. Det har også gjort mig opmærksom på, hvordan tanker kan regere én rundt. Så meget, at man næsten selv kan komme til at tro på tankerne. Det er en gave at få lov til at meditere efter din stemme. Tak for det Heidi.


Det skriftlige materiale var supert at læse igennem, nemt forståeligt at læse. Stort arbejde skriftligt.

Jeg vil klart anbefale dette forløb til andre, fordi det er rigtig godt. Jeg fik et start kendskab til mindfulness, på den bedste måde. Fandt ud af 100 procent, at det skal opleves. Det er ikke noget, man kan læse sig til.


Det hele har været supert godt, og jeg er dig meget taknemmelig for, at du fik mig til at kigge ind i denne nye verden. Jeg tror, der venter mere på mig med tiden. Jeg kan kun anbefale dig, Heidi.


LENA KRISTENSEN

PLEJEFORÆLDER


Noget af det jeg har fået ud af mit mindfulness forløb er, at jeg er blevet så meget mere opmærksom på mig selv og det, der sker inde i mig. Men på en anderledes skøn konstruktiv måde. Hvor jeg opdager noget jeg gør, tænker eller føler. Når jeg så har opdaget det, så spørger jeg mig selv " hvad er det, der gør, at jeg har det, som jeg har det lige nu". Og så er det lykkedes mig flere gange at nå frem til en forløsende accept.


Altså hvis grunden til at jeg er ked af det, ekstra træt/udkørt eller frustreret eller lign. "Er xxx" så er det vel en OK og helt naturlig reaktion. Når jeg så opdager, at jeg igen formåede at tackle udfordringen på den måde, så bliver jeg faktisk MEGA glad of stolt af mig selv.


HELLE JENSEN

KONTOR OG LAGERARBEJDER

"

Vi er blevet mere ihærdige med vores gåture ved stranden, hvilket vi har valgt at prioritere i en travl hverdag. Jeg tænker dels, at det er et bevidst valg om at være mere nærværende i nuet og gribe de værdifulde øjeblikke, som er vigtige for os, både individuelt og som familie.


Det er helt klart noget af det som vores mindfulnesskursus har betydet for mig.

​ 

 


STINE BECH MADSEN - SOCIALRÅDGIVER

100% PENGENE TILBAGE

TILFREDSHEDSGARANTI


Da jeg ved, at et 100 procents engagement i et 8 ugers mindfulness online forløb ikke kan undgå at give dig store gevinster i dit liv, tør jeg godt garantere dig pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med mit produkt efter de 8 uger. Jeg betaler pengene tilbage til dig, hvis du skriftligt kan redegøre for, hvorfor produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg vil selvfølgelig kræve, at jeg kan se, at du har deltaget engageret i forløbet. Udover en skriftlig redegørelse og begrundelse over manglende tilfredshed, ønsker jeg samtlige øvelser og refleksioner besvaret skriftligt. Dette includerer også de 8x6 refleksioner og overvejelser efter hver enkelt meditation.

Jeg skal have modtaget en mail om din manglende tilfredshed senest 10 uger efter mindfulness forløbets opstart.

"Jeg brænder for arbejdet med at højne vores bevidsthed. Jeg brænder for at mindfulness og et værdifuldt liv. Jeg står 100 procent inde for mit produkt og ønsker ikke at lægge navn til et produkt, der ikke lever op til dine forventninger. Så derfor har du muligheden for at få dine penge igen, hvis du efter de 8 uger ikke er tillfreds.

Kærligst Heidi Strandberg Andreasen"