Om Powerflow.dk

Spirituelle redskaber og kærlig støtte til dig, der er spirituelt søgende.

Til dig, der søger …  Til dig, der længes …

  • efter ro
  • efter mening
  • efter en vej ud af negative tanker
  • efter en vej ud af angst, stress og depression
  • efter at skabe kontakt til din guddommelige kraft; din indre kerne. Den, der for altid, er til stede i dig så inderligt og så nær.

 

 

Mission og værdier for Powerflow.dk

Min mission for Powerflow.dk er at inspirere til at højne vibrationen, nærværet og bevidstheden om dit liv. Tanker og følelser er enorme kræfter, der så let som ingenting styrer dit liv. Ofte også i retninger, du slet ikke ønsker.

Ro, frihed og balance er din essens, men du kan være blevet fanget i gamle mønstre og overbevisninger, der gør, at du har svært ved at mærke det og dermed ikke lever dit liv i tråd med din essens.

Powerflow.dk er spirituelle redskaber og kærlig støtte til dig, der ønsker at behandle dig selv kærligt og omsorgsfuldt. Til dig, der er klar til at tage ansvar for, at du selv er skaber af dit liv.

Du kan ikke altid kontrollere dit liv, men du kan altid kontrollere, hvordan du forholder dig til det. 

Min mission er at hjælpe dig tilbage til din guddommelige kraft, din indre kerne, der for altid er til stede i dig, så inderligt og så nær.

“Skønne billeder og små anekdoter du kommer med hvor er det herligt. 7 år med dig som ens ven på facebook det så priviligerende øjeåbner og bare helt fantastisk ❤ Tak for dig Heidi du er sku unik og vil altid være nået særligt! …

Kommentar fra min youtube-kanal.

Hej Heidi. Det var bare som om hele mindfulness-begrebet faldt fuldstændigt på plads, efter at have set/hørt din video. Den var til stor nytte og hjælp, tusind tak!

Kommentar fra Powerflow.dk´s facebookside:

Dine videoer er så fantastiske at de giver mig så mening og ro i kroppen. Jeg lytter dem hvergang jeg får angstanfald. Tuuusind tak for det!

Som underviser er Heidi fantastisk, fordi hun er rolig og nærværende. Hun har en dejlig rolig stemme, og hun er dygtig til det, hun beskæftiger sig med, og ved, hvad hun snakker om. Og så har hun humor – fedt. Jeg vil klart anbefale dette forløb til andre, fordi jeg synes, det har været så godt for mig. Jeg har fået mindfulness og meditationer langt mere ind i mit liv end tidligere.

Min vej mod Powerflow.dk

Mit navn er Heidi Strandberg Andreasen, og det er mig, der driver sitet Powerflow.dk.

Jeg har altid interesseret mig for spirituel udvikling. I virkeligheden startede det nok sådan rigtig for alvor, da jeg i midten af tyverne havde nogle år, hvor jeg var meget plaget af angst. Det undrede mig, hvordan en ‘sund ung kvinde’ som jeg pludselig kunne få det så dårligt, som jeg havde det dengang. Jeg vidste, at det var min psyke, der spillede mig et puds.

Jeg blev nysgerrig på det menneskelige sind – og det drev mig til psykoterapeutuddannelsen. Men det var som om, det ikke var nok. Jeg ville hele tiden vide mere. Jeg ville så gerne forstå den fulde sandhed om livet og om, hvordan vi fungerer som mennesker. Ikke bare det, som vi kan se og måle – men også de mere spirituelle og åndelige aspekter af livet.

Jeg har elsket min proces, og jeg elsker at være psykoterapeut. En ting, er jeg dog på min rejse blevet opmærksom på. Jeg kan som terapeut være med til at skabe nye historier – for de mennesker, jeg møder på min vej. Og når vi skaber nye nærende historier giver det mening for mig.

Men …

Jeg blev på ny nysgerrig … Hvad med alle de historier? Om de er nærende for os … eller om de er tærende for os … – så ER det blot historier og fortællinger.

Om Powerflow.dk v. Heidi Strandberg Andreasen

Hvad sker der med os, når vi dykker ind i os selv, ind i vores sjæl?

Ind bag fortællingerne? Ind bag historierne? Ind bag overbevisningerne? Ind bag negative tanker og fastlåste mønstre?

Her opdagede jeg en helt ny verden. En verden med ren nærvær og bevidsthed. En verden og en oplevelse, der ikke kan beskrives. En verden, der skal opleves …

Da jeg dykkede ind i den, mærkede jeg, at jeg havde kontakt til en dyb spirituel og guddommelig kilde. En ren og klar væren, hvor jeg var fri … Hvor jeg mærkede ro og balance … Jeg fandt en vej ind i livet. Jeg fandt en måde at iagttage livet på, som har givet mig nogle helt nye redskaber og måder at møde livet på, når livet gør ondt.

Nærvær og bevidsthed gør ikke, at smerte og svære følelser forsvinder – men i nærværets lys bliver oplevelsen mere ren.

Med Powerflow.dk har jeg skabt et site, hvor jeg kan dele ud af alle de redskaber, mine tanker og oplevelser om at være kvinde i opvågning. På vej til at befri mig fra alle de mønstre, livet har lært mig.

Jeg håber, at du finder det, du søger på Powerflow.dk … Og når det er sagt, så oplevede jeg, at jeg fandt det, jeg søgte, da jeg stoppede med at lede.

Mange kærlige hilsner

Heidi Strandberg Andreasen.

 

Har du lyst til at modtage spirituelle redskaber og kærlig støtte i din indbakke?

Så kan du tilmelde dig til Powerflow Mentoring, inspirations-mails. Du får samtidigt min gratis E-guide “Fem dage med bevidst nærvær.”