Kanalisering: Den voksne ved din side

Denne kanalisering: Den voksne ved din side, den kom til mig i nat, en tidlig morgen, hvor jeg lå vågen og spekulerede.

Kære lille barn, jeg følger dig på din rejse. Jeg går ved siden af dig. Jeg har dig i min hånd. Er altid til stede. På din, livets vej.

Jeg følger dig, jeg støtter dig. 

Jeg tror på dig.

Jeg ser dig, jeg hører hvad du siger. Jeg mærker dig.

Din glæde, din smerte, din umiddelbarhed, din smittende latter. Dine tårer.

Jeg tørrer dem af dig, når du græder.

Jeg griner med dig, når du griner.

Mærk energien i din hånd. Mærk jeg holder dig i hånden. Mærk min tilstedeværelse.

Vi går mod solnedgangen – du og jeg. Os imod verden. Os med verden.

Den voksne ved din side.

Den barnlige side.

En dag smelter de sammen til et.

Du bliver voksen. Du kan tage vare på dig selv – og dit indre barn.

Min støtte har støttet dig. Du er den du skal være. Med din rejse.

Sammen for altid – du og jeg. Vi er et.”

Info om kanaliseringen.

Kanaliseringen er nedskrevet den 7. august 2016. Alt er skrevet ned i et flow, uden tanker og rettelser. Fra den rene kilde uden ego og vurderinger.

Under hele kanaliseringen mærkede jeg energien, og jeg så og fornemmede billedet af en voksen, maskulin energi, der kom gående på en vej med et barn i hånden. Jeg så dem bagfra. Sorte som små skygger. På vej mod solnedgangen. Energien var kærlig og opløftende.

Mine egne kommentarer til kanaliseringen.

Det er en virkelig smuk kanalisering. Fordi den har så mange facetter med. Den kan læses med de øjne, der ser.

Jeg følte mig passet på. Jeg vidste, at der er en, der passer på mig … og … derudover kunne ordene lige så vel være skrevet af mig til et barn, jeg holder af.

Siden jeg var en helt lille pige, har jeg kærligt taget mig af de små børn, jeg kunne komme til. Jeg har haft et stort hjerte. En følelse af ofte at kunne se lige ind i dem. Ind i deres glæde, ind i deres smerte. Jeg tror, jeg forstod dem, helt fra jeg selv var ung. Sidenhen er jeg blevet voksen. Forstår, at for hver gang jeg har set og mærket de kære små, er jeg i kontakt med mit eget indre barn. Min egen glæde og min egen smerte.

Det er nok ikke helt tilfældigt, at jeg i mange år har arbejdet med børn og unge. Jeg føler, jeg ser dem, og jeg mærker dem. I mit job i dag hjælper jeg mange unge med at sætte ord på og formidle deres hverdags smerte, deres barndomssmerte, deres ønsker, deres håb – også til deres forældre. Som børn, kan vi ikke altid selv finde ordene. Så har vi brug for en voksen, der hjælper os. Den voksen er jeg god til at være. Jeg tror, at børn og unge ved; at jeg ser dem. Jeg mærker dem.

“Nogle gange er støtte energetisk.

Når der ikke altid er en fysisk voksen ved din side, så er du altid holdt i hånden.

Af universet og af dig selv.”

Jeg håber, at kanaliseringen og ordene fandt ind til dit hjerte.

Kærligst Heidi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *