MØD DIN ANGST – Og lev dit liv værdifuldt!


MØD DIN ANGST

“Panikken hagler ned over mig. Mit hjerte banker. Min mund føles som det groveste sandpapir. Mine hænder er svedige, og benene svajer under mig. Det banker i mine tindinger, og jeg er bange for, at mit hoved eksploderer. Jeg er bange for at besvime. Bange for at miste kontrollen. Jeg fyldes af panik og af følelsen af, at jeg bare må væk. Jeg ved ikke hvorfra eller hvorhen; jeg ved bare, jeg skal ud i den friske luft, hjem til sofaen, væk fra denne oplevelse. I sikkerhed”.

Kan du nikke genkendende til følelsen af angst og panik? Og oplever du, at det er svært at gøre alt det, der er vigtigt i dit liv? Så er der hjælp at hente i denne bog.

Forfatteren, psykoterapeut Heidi Strandberg Andreasen, har selv kæmpet med panikangst. Hun oplevede, at kampen mod angsten kun gjorde angsten værre og lærte sidenhen, at man kan have et værdifuldt liv, når man møder angsten i stedet for at bekæmpe eller flygte fra den.

Arbejdet med angsten i MØD DIN ANGST bygger på principperne fra Acceptance and Commitment Therapy (ACT), hvor angsten mødes med accept, medfølelse og bevidst nærvær. Heidi Strandberg Andreasen beskriver angstens væsen, ACT-teorien, og hvordan du befrier dig fra tankernes magt. Du får indsigt, redskaber og øvelser, der hjælper dig til at møde og rumme din angst, så den ikke hæmmer dig i at gøre det, du har lyst til. Mindfulnessøvelser indgår i træningen af din nye bevidsthed om angsten og dit liv.

Du vil opdage, at du ikke længere behøver at være bange for angsten. Du kan igen komme til at leve et meningsfyldt liv med alt det, du holder af.ØNSKER DU AT KØBE EN (SIGNERET) BOG?

Send mig en mail på: heidi@powerflow.dk – så klarer jeg den!

Bogen koster 249,00 kr uden forsendelse, 299 incl. forsendelse.

Anmeldelser af MØD DIN ANGST:


Lise Kryger fra slipangsten.dk har anmeldt MØD DIN ANGST.

Hun skriver blandt andet:

“Dejligt og skønt er det ydermere at læse en bog, som beskriver angst og angsthåndtering fagligt og kompetent og på samme tid udviser det store mod, at hun tør gå angsten så nær, at hun krydrer med fagligheden med egne oplevelser og processer. En rigtig god kombination!”

Du kan læse hele hendes anmeldelse her: http://slipangsten.dk/moed-din-angst-og-lev-dit-liv-vaerdifuldt/

Bogsyn.dk har anmeldt MØD DIN ANGST.

De skriver blandt andet:

“Bogen er uhyggeligt præcis, velskrevet og en gave til alle, der enten har det svært, eller mærker, at de har brug for en daglig stimulation i form af meditation eller øvelser. Følger man nogle af bogens øvelser i bare tre uger, så får man det ubetinget bedre med sig selv, bliver mere rar, rummelig, grænsesættende og ligevægtig – afhængig af, hvor i livet man er i forvejen.”

Du kan læse hele anmeldelsen her: http://bogsyn.dk/index.php/litteratur/1049-mod-din-angst.html