Udvid din tryghedszone

Når vi træder ud over vores tryghedszone, kan vi alle komme til at mærke angst, frygt og nervøsitet. Det tror jeg, at også du kender til!

Det er en hel normal mekanisme, der i virkeligheden hjælper os og indstiller vores kroppe til at yde en ekstra indsats.

Jeg oplever, at mange mennesker stopper, der hvor ubehaget bliver svært at være med! Vi bliver inde i vores tryghedszone – her er nemlig rart og trygt. Vi gør det i dag, som vi også gjorde igår – fordi vi kender det!

Egentlig er det lidt ærgerligt, for det er jo også, når vi tør gøre noget nyt, at vi udvikler os som mennesker, men man skal selvfølgelig have lyst til det.

Hvordan har du det med din tryghedszone? Eller rettere; pladsen uden for den trygge base?

I denne video fortæller jeg lidt om, hvordan det pludselig en dag gik op for mig, at min tryghedszone var blevet udvidet og større – næsten uden jeg havde bemærket det. Det var fedt.

Jeg elsker at udforske min tryghedszone! Så selvfølgelig kommer der flere nye episoder og perioder, hvor jeg igen må udover kanten – og holde frygten og nervøsiteten i hånden. Jeg gør det gerne igen, for det er fedt, når det, der før vækkede frygt, pludselig bare er “en del af ens hverdag”.

Ønsker du også at udvide din tryghedszone, så kig med her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *