MØD DIN ANGST

Drømmen blev til virkelighed …

I dag er ikke bare en dag – det er DAGEN. MØD DIN ANGST – og lev dit liv værdifuldt” kan nu officielt købes – og læses af andre end mig selv.

Hvad der, i mange år, blot har været tanker, refleksioner, nedskrevne ord, hyggeligt arbejde, hårdt arbejde – er nu i dag en bog. Min bog. Min bog, der nu også kan blive din bog!

Jeg har altid vidst, at jeg har haft en masse, jeg skulle dele med dig. Jeg skulle skrive for, at du ikke længere skal føle dig alene. At du ikke længere skal føle dig alene med det, som jeg i mange år følte mig alene med: ANGSTEN.

Med gårsdagens webinar “10 gode råd om angst” fik jeg åbnet op for alt det, jeg har indeni mig; for alt det, jeg brænder for at dele. Allerede nu her, dagen efter webinaret, tikker der små beskeder ind til mig, der handler om at føle sig genkendt. Flere kan genkende sig selv i mine små fortællinger. Det føles rart at vide. Fordi jeg kan se mig selv i alle dem, der glædes over at kunne føle sig genkendt.

Det er så rart, når man ikke føler sig alene.

Du kan læste mere om min bog ved at klikke på billedet herunder:

Kærligst Heidi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *