Hvornår lader du dine frygttanker stoppe dig?

For nogle måneder siden var jeg lige ved at stoppe mig selv. Stoppe mig selv i at gøre det, jeg dybest set brænder for i mit liv. At gøre det vigtige, selvom jeg bliver bange – og selvfølgelig dernæst at inspirere og dele!

Jeg var lige ved at stoppe mig selv i at gøre det vigtige, fordi jeg smeltede alt for meget sammen med mine tanker – med alle mine frygttanker! 

Tanker, der sagde: 

“Hvem er du til at vide dette?”

“Hvem er du til at tro, at du har noget at give af?”

“Hvem er du til at tro, at du er dygtig nok til at kunne videregive din viden og erfaring til andre behandlere? “

Heldigvis fangede jeg mine tanker. Ringede til en kær veninde. Jeg vidste, hvad jeg måtte gøre! 

På trods af alle mine tanker, på trods af frygten for “ikke at gøre det godt nok”, frygten for at blive bedømt, sendte jeg en meget vigtig mail. En mail med en artikel, jeg havde arbejdet meget grundigt på – faktisk i mange timer. En artikel til Dansk Psykoterapeutforenings medlemsblad: “Tidsskrift for Psykoterapi”. 

Ikke en artikel til mennesker, der lider af angst. Men en artikel til andre, der også arbejder med mennesker, der lider af angst!

Jeg var super bange for at sende den. 

Men jeg vidste, at det var vigtigt! Det er det, jeg arbejder med til dagligt. Jeg elsker at inspirere til at gøre mere af alt det, der føles rigtigt – også på trods af alle vores frygttanker og overbesvisninger. 

Jeg var nødt til at gå vejen selv!

Vigtigst for mig i mit budskab i dag er at fortælle; at jeg har også frygttanker. Jeg er også indimellem ved at stoppe mig selv! 

MEN jeg øver mig i at opdage mine tanker! Jeg øver mig i at handle og agere i forhold til mine mål og værdier – ikke i forhold til mine tanker og overbevisninger! De er blot fortællinger!

Jeg har modtaget en mail.

I juni måned er min artikel blandt de udvalgte. Jeg fik endda at vide, at jeg havde lavet en rigtig fin og gennemarbejdet artikel (Og så var jeg usædvanlig god til at sætte kommaer) … 

Tænk, en skøn feedback fra universet. Den var jeg tæt på ikke at modtage.

Fordi jeg frygtede; fordi jeg var bange … 

Nu glæder jeg mig bare til at finde juni måneds “Tidsskrift for Psykoterapi” i min postkasse med min artikel. Skrevet til andre behandlere med mit budskab om, hvordan man kan arbejde med bevidst nærvær i mødet med angsten – i et blad, der udkommer i 1650 eksemplarer. Jeg er sgu glad … og stolt!

Og tænk, jeg var lige ved ikke have fået denne glæde at se frem til …

Nu sidder jeg bare tilbage med spørgsmålet:

Hvornår stopper du dig selv?

Giv mig endelig dine tanker og svar i kommentar boksen herunder! Vi er jo blot mennesker allesammen!

… Og husk det nu… Kys det nu … (det satans liv) 🙂

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *