Det er okay at være bange; så gør det nu alligevel …

Ja selvfølgelig er det okay at være bange! Det er vi alle indimellem. Nervøse og usikre. Men det skal ikke hindre os i at gøre alt det, vi drømmer om!

I sidste uge sprang jeg ud. Annoncerede, at jeg fremover vil forpligte mig på at udsende “BOBLENDE TIRSDAGE”. At jeg mere kontinuerligt vil sprede bobler og inspiration i din indbakke ugentligt. Denne beslutning nåede jeg ikke frem til uden bekymring og frygttanker. 

Som inspiration til dig i denne uge, er jeg nødt til at dele denne lille dejlige besked, der tikkede ind i min indbakke – få minutter efter at POWERFLOW MENTORINGS tirsdags hilsen var landet i jeres indbakke!

“Jeg kan mærke, når jeg har læst det, du har skrevet; at det bobler inde i mig. Sætter en masse tanker igang. Spørgsmål som: “Har Heidi også de frygt tanker endnu og bekymringstanker?” Kan mærke modet i mig, og jeg vil arbejde og kæmpe med angsten. Samt det at rykke sig ud af komfort zonen. Tak for et godt indlæg.”

Og JA FOR POKKER. Jeg har masser af frygttanker. JA FOR POKKER. Jeg har masser af bekymringstanker.

Jeg var så glad for, at jeg modtog denne mail. For det er super vigtigt for mig at mane denne opfattelse til jorden. Den kan vi nemlig alle så nemt komme til at falde i. Det er meget nemt at komme til at tro, at “alle andre” klarer det så fint. At det altid kun er en selv, der går og kæmper. For det er ikke rigtigt! Heller ikke selvom man har skrevet bøger eller står på den store scene, kan man være fri for dette. For der er en ting, vi som mennesker alle har til fælles!

Det er okay at være usikker, nervøs og bange!

Det er vigtigt for mig at fortælle dig, at jeg ikke kender nogen mennesker, der ikke oplever angst, frygttanker og nervøsitet. Der er helt sikkert nogle, der oplever det mere eller mindre end andre.

MEN det, som jeg oplever, der er forskellen på mennesker med succes, mennesker, der lever et værdifuldt, skabende og nærende liv, det er: 

AT DE GØR DET DE BRÆNDER FOR ALLIGEVEL! 

SÅ …

Er du klar til at springe ud af din tryghedszone? Den zone, du til daglig bevæger dig i. Den zone, hvor dagligdagen bare er dagligdag. Du gør det i dag, du også gjorde igår. Det er lettest. Hjernen elsker gentagelser. 

Men savner du lidt nyt i dit liv? Savner du at skabe forandring? Savner du at gøre noget andet, end det du plejer i dit liv? 

Så er det altså dit ansvar at skabe dette! Og jeg er nødt til at fortælle dig, at det ofte ikke er i din tryghedszone, du skaber dette. 

Når vi skal gøre nyt i vores liv, skal vi ofte derud, hvor vi overtræder grænsen af, hvad vi føler er let, behageligt og ligetil. Og det er okay, for det er ikke nødvendigvis farligt; blot fordi din hjerne forestiller sig en masse farligt. Det er blot en programmeret hjerne, der driller dig lidt. 

Øvelse:

Hvor forsvinder dine tanker hen, når du læser dette? 

Brug fem minutter på, efter at have læst dette; at sidde i stilhed med dine egne tanker. Er der noget, der kalder på dig? 

Er der skridt du kan tage i dag? 

Er der skridt, du snart er klar til at tage? 

Eller … Er du ikke klar til at tage det store skridt? … Er der så mindre skridt, du kan tage som et lille skridt på vejen derhen?

Livet belønner handling – er min helt klare opfattelse! 

Præcis som jeg modtog helt klar feedback fra universet (Ej, hun hed nu godt nok Malene; hende der sendte mig mailen, men i det store hele, er det nu universet i mit verdensbillede, der spejlede min handling). 

“Det er ok, Heidi, du skal bare fortsætte! Er der bare et enkelt menneske, der føler sig inspireret. Så er der nok også flere”

Du vil altid  modtage spejling fra universet. Det skal du nok komme til at høre mere om senere. 

Men glem ikke, at livet belønner handling! Jeg er sikker på, at du vil mærke det. Blot de handlinger, du foretager dig, er i dyb tråd med dit indre kald.

Så vil du se det – og du vil mærke det! 

Del endelig dine oplevelser og tanker i kommentarfeltet herunder. Lad dine oplevelser være til inspiration til andre!

Kærligst Heidi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *