Forhold dig til dit sind – vær stille

På denne morgen-gåtur har jeg delt nogle af mine tanker i en video-blog. Tanker, der handler om at du kan forholde dig til dit sind – ved at være stille.

De udsprang egentlig af en artikel, hvor jeg hæftede mig ved titlen: “Arbejd med dit sind og undgå stress”.  En titel, som læner sig godt op af noget af alt det, der optager mig:

Det er så pokkers vigtigt, hvordan vi vælger at forholde os til vores tanker og følelser.

Brug ti minutter på at høre, hvordan jeg mener, at det er muligt at iagttage sine tanker og følelser og bare være ved blot at stoppe op.

 

NOTE:

Jeg arbejder intuitivt og griber det, der er i mig – ofte også inspireret af det, jeg møder i min hverdag og i mine omgivelser. Derfor er mine videoer også optaget, når jeg har lyst og meget impulsivt, de er sjældent planlagte. De optages på min mobil tlf. i naturen og med den kvalitet, dette medfører.

Jeg vil meget hellere være en smule uperfekt og dele mine ord – end at jeg vil lade dem gå til spilde; blot fordi lyden ikke altid er lige god. Jeg tør godt føle mig perfekt med det uperfekte – og jeg ved, at jeg tiltrækker jer derude, der har fokus på, at “vi ser, hvad vi fokuserer på” … Så mon du overhovedet hører mislyden; den blæsende blæst eller blot mine ord? … Lad det være en udfordring. Du har jo altid muligheden for at træne et fokusskift! Hvilket kan være godt at kunne i andre situationer af livet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *