Vekselåndedrættet

Se i denne video, hvordan du udfører vekselåndedrættet!

Vekselåndedrættet er en super god øvelse, når du ønsker at berolige dit nervesystem – når du ønsker at føle dig fornyet på krop og sjæl! Når du mærker uro og længes efter at komme hjem til dig selv! Når du ønsker ro og klarhed!

….

Vekselåndedrættet er en gammel øvelse, som bliver brugt igen og igen! Af en ret god grund; den er ganske simpelthen fantastisk!

Jeg elsker den!

Bruger du denne øvelse, fordi du gerne vil opnå ro – men oplever blot svimmelhed og ubehag, kan det være fordi, det er en ny måde for dig at trække vejret på – en ny måde at ilte kroppen på! Start med færre runder af gangen, men opgiv ikke!

Prøv øvelsen nogle gange om dagen i en periode og giv mig endelig en tilbagemelding – under videoen her – på, om du kommer til at opleve den ligeså skøn, som jeg!

Del gerne dine erfaringer!

Kærlige tanker Heidi.

 

2 replies
 1. Mina Singh
  Mina Singh says:

  Kære Heidi.
  Tak fordi du deler din erfaring med åndedrættet og denne udførsel med vekselåndedrat har haft en god effekt på min stress og uro allerede på samme dag.
  Nu kan jeg slappe af..
  Er det et par gang om dagen jeg burde lave følgende øvelse?

  Have en god aften.

  Kh Mina

  Svar
  • Heidi Strandberg Andreasen
   Heidi Strandberg Andreasen says:

   Hej Mina.
   Tak for din feedback, det er dejligt at høre, at du kan bruge øvelsen! Jeg er som sagt også selv super glad for den!
   Du kan faktisk bruge den, som du synes den passer ind i din hverdag. Jeg kan personligt selv finde på at bruge den flere gange om dagen. Efter du har lavet den nogle gange, vil du opdage, at du med tiden kan lave den – også når du er ude! Selvfølgelig uden brug af hænderne, men udelukkende med en visualisering af, at du trækker vejret skiftevis i dine næsebor. Øvelsen er meget kraftfuld, som du også allerede har bemærket!
   Kærlige tanker Heidi.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *