Jeg føler mig fri …

“Når jeg mediterer og slipper bindingen med mine tanker, føler jeg mig som en fugl med vinger. Jeg mærker, at jeg svæver. Jeg slipper bindingen og identifikationen med mine tanker. Jeg føler mig fri. Tænker tilbage på alle de år, hvor jeg lod mine tanker og mit ego begrænse mig. Jeg følte mig så fanget. Som en fugl uden vinger. Jeg vidste ikke, hvordan jeg kunne slippe fuglen fri. Jeg vidste ikke, at jeg selv havde skabt fuglen uden vinger. Jeg vidste ikke, at jeg havde skabt dansen, uden ben. Men jeg mærker benene nu. Jeg mærker friheden ved at danse. Jeg mærker friheden, når jeg slipper mig selv fri.

I meditationen finder jeg fred. I hvert fald i dag. I meditationen er der ligesom i hverdagen altid en ny oplevelse. Jeg elsker at gå på iagttagelse i mit sind. Jeg elsker, at jeg har lært at være alene med mig selv. Jeg elsker, at jeg ikke længere er bange for uro. Jeg elsker, at jeg ikke længere er bange for angst. Jeg elsker, at jeg ikke længere føler mig som en slave af mit sind. Jeg ved, at jeg har muligheden for at vælge. Muligheden for at vælge, hvordan jeg forholder mig til alt det, jeg oplever i mit liv.”

Jeg elsker <3

Jeg føler mig fri <3

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *