Kanalisering, lille du

Kanalisering: Lille du, læn dig blot tilbage

Her til aften var der hul igennem til en mester, der med de mest beroligende ord og den mest beroligende ånd, kunne få mig til at føle roen i min egen sjæl, med en krop, der smerter lidt i disse dage. Kanaliseringen var uden tvivl en tydelig besked til mig selv – men også til dig, der, som jeg, står i en tid, hvor livet byder på andet end det, du havde forestillet dig og håbet på.

 

“Hvad du tænkte var for alle, hvad du tænkte var for dig …

Var måske ikke sådan … er måske ikke sådan.

Uforudsigeligheden, den manglende kontrol …

Gør dig usikker, får dig til at tvivle … på livet og den store sammenhæng.

Men jeg bærer dig, og jeg bærer din smerte.

Som et lille sovende barn bærer jeg dig i mine arme.

Læn dig blot tilbage lille pige, du er i trygge hænder.

Fred …

Selvom det ikke føles sådan … Du er elsket …

Det er svært at forstå, at alting er som det skal være.
Når nu du nu længes sådan …

Når nu du har svært ved at rumme smerten …

Så er det svært at forstå …

For livet er større end dig …

Men husk jeg bærer dig … I mine arme – og du falder blødt, hvis blot du vil læne dig tilbage.

Som et barn i mine arme må du overgive dig …

Overgive dig til livet!

Giv ikke op lille pige – jeg ser dig!

Og jeg passer på dig, selvom du ikke altid føler det sådan!

Men livet har dig intet lovet … Livet har dig intet givet, andet end det du kan bære i dine arme … Når du læner dig tilbage i mine arme.

Livet er kærligheden, selv når du ikke altid mærker den.

Du er tryg.

Læn dig tilbage og modtag min kærlighed!

Tak fordi du gav dig tid til mig.

Tak fordi du spreder mit budskab.

Du er i mine arme, kære lille du!

I kærlighed.”

Info om kanaliseringen:

Dette budskab blev kanaliseret ned d. 25. juli 2016. Alt er skrevet ned i et flow, uden tanker og rettelser. Dog har jeg justeret et par af de få tryk-fejl, stavefejl, der kom undervejs. Det er skrevet til mig, som det kom til mig. Uden fokus på grammatik. Og ja, der er ingen tvivl om, at mit lille ego synes, jeg burde rette det grammatiske, men det er ikke det, der er det vigtige. Det vigtigste er budskabet til os!

Du er velkommen til at skrive herunder, om du føler dig genkendt og kan bruge ordene, som de faldt i dag.

Lad os skrives ved i kommentarerne herunder!

Kærligst Heidi.

2 replies
  1. Ingvart
    Ingvart says:

    Det er helt som det skal være. Beskeden vækker genklang. Meget smukt. Tillidsvækkende. God rejse 😀

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *