Ord, der forstyrrer.

Ord, der forstyrrer, vælg dem med omhu!

Kanalisering:

“Budskaber om livet. Hænger på en snor. Som vasketøj på en snor. Indimellem lyder det fjollet. Du forstår ikke altid. Men nogle gange giver det mening at skrive, at kaste ordene ud i universet. Som vasketøj på en snor. I uorden eller orden, det er ligegyldigt. Som rækkefølgen på vasketøjet, som farverne på vasketøjet. I orden. I rækker. Det er ligegyldigt. Ord er ligegyldige i den rene sandhed. I livets sandhed. For hvad er ord, når vi snakker ren væren? Når vi snakker om liv?

Vi forvilder os rundt. Forvirres af ordene. Vi bruger dem til at skabe sandheder. Men sandheden er i virkeligheden en anden.

Som ord kan sammenlignes med vasketøj, der er ingen mening. Men hvis du vælger det, kan du finde sammenhængen, meningen. Og du kan lade være.

Men bag ordene, bag vasketøjet, der lyser den klare blå himmel. Som den rene blå og lysende himmel. Som bag vasketøjet stråler lyset og dagen. Som bag ordene, der findes din bevidsthed. Dine rene væren.

Hvert eneste øjeblik forvildes du. Du farer vild. Når du tror på dine ord. Når du tror på dine fortællinger. Når du tror på dine historier om dig selv og livet. 

Forstår du … at ord også er dine tanker. Ord er også dem, der ikke siges højt.

Du kan give slip på det. På dine bindinger til fortællingerne og bare være. Som den rene blå himmel. Den rene væren, hvor du bare er dig.

Uden dine fortællinger, uden dine sammeligninger med dig og alt det, du i virkeligheden ikke kan sammenligne dig med. Jo det kan du. Det giver bare ikke mening. Det er bare historier. Som sammeligninger med ord og vasketøj. Det er ligegyldigt. Det er bare ord.

Du kan næres af dine ord, dine fortællinger og dine historier. Men har du det som de fleste, så er de fleste indre fortællinger ikke altid nærende.

Giv slip … Vær noget med. Oplev noget mere. Med dine sanser. Med dine ører, med dine øjne, med din næse, med din mund. Mærk og vær. Da vil du opleve at livet forstørres. Når ordene ikke skal definere det, du oplever. Så får din verden og din hverdag en ny forståelse. Ord kan forstyrre. Du vælger. Du vælger præcis, hvordan du oplever din verden.

Igennem dine ord, dine tanker, dine fortællinger og dine bekymringer og fantasier.

Eller …

Igennem …

Ren nærvær.

Hvor du bare er.

Livet er bare … Når du tør slippe. Ordene. Deres magt. Deres iver. Deres vedholdenhed.

I ren fortrolighed, i ren ro og magi. Her i ligger fortryllelsen.

Vasketøj, ord, det er ligegyldigt. Vær bare, lige nu. I kærlighed til dig, Amen. Fold dine hænder. Mærk din power, din kraft og din indre skaber. Du skaber hvert eneste øjeblik. Med dine ord. Så vær opmærksom på dem. Vælg dit fokus.

I kærlighed. Til dig selv.”

Info om kanaliseringen:

Dette budskab blev kanaliseret ned d. 11. juli 2016. Alt er skrevet ned i et flow, uden tanker og rettelser. Dog har jeg justeret et par af de få tryk-fejl, stavefejl, der kom undervejs. Det er skrevet til mig, som det kom til mig. Uden fokus på grammatik. Og ja, der er ingen tvivl om, at mit lille ego synes, jeg burde rette det grammatiske, men det er ikke det, der er det vigtige. Det vigtigste er budskabet til os!

Du er velkommen til at skrive herunder, om du føler dig genkendt og kan bruge ordene, som de faldt i dag.

Lad os skrives ved i kommentarerne herunder!

Kærligst Heidi.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *