Min første kanalisering

Kanalisering

Kanalisering … Om du tror på det eller ej!

Det er lidt med bankende hjerte, at jeg idag åbner op for at dele en kanalisering med dig. Jeg har kanaliseret nogle gange … (Tja nogle gange, hvor jeg vidste, hvad jeg gjorde, men … I virkeligheden har jeg kanaliseret mange gange … bare uden at jeg forstod, hvad det var jeg gjorde.)

Som du måske læste i et af mine tidligere nyhedsbreve: Må man arbejde med engle og kanalisering? – har jeg haft lidt af en skygge på at komme ud i offentligheden med denne side. Idag oplevede jeg bare så tydeligt, “at der var noget, der bankede på” … Det føltes som noget højere, nogle beskeder, der skulle ud igennem mig!

Så jeg satte mig ned og modtog … Dette var, hvad der kom til mig!

(Måske er du nysgerrig efter at vide, hvad “det der kanalisering” er for noget? … Så følg med her på siden. Det er en side, der er i rivende udvikling hos mig, så jo mere det lander i mig, jo flere ord, skal der også nok komme til dig.)

Dagens kanalisering, kanaliseret ned den 30. juni 2016.

“Universet er stort, så stort at vi ofte slet ikke kan forstå helheden i det. Hverdagen kører hver eneste dag, hvert eneste øjeblik og du min ven …. tænker slet ikke over, at du er en del af en større enhed. DU er aldrig helt alene, selv når du føler dig alene. Som individ, når dit ego styrer dig, så kommer ensomheden og uforståeligheden. Det er der, når du føler dig adskilt fra menneske-enheden, at livet kan gøre mest ondt.

Vi kontakter dig i dag for at fortælle dig og andre omkring dig, at du aldrig er alene.

Selvom livet ikke altid går i den retning, du har forestillet dig, så er vi her for at hjælpe dig. Du skal bare kontakte os. Vi står altid til rådighed.

Om du tror på et eller ej, gør ikke det store. Vi er her – om du tror på det eller ej. Så hvorfor så ikke bare bruge os? Vi kan ikke ændre din vej eller dine beslutninger. Dem står du helt selv for – på samme måde, som du også selv står for den måde, du forholder dig til livet på.

Men vi er her som en støtte for dig!

En lysende søjle af levende energi, der lander blødt i dig, når du læner dig tilbage og tager imod.

Du har nogle gange svært ved at tro på dig selv. Du har nogle gange svært ved at se, at du er det lysende eksemplar du er. Du er lige så lysende som alle væsener på jorden. Både de levende, du ser ved din side, men ligeså lysende er dem, der forlod den fysiske verden. De sidder med en ny visdom på den anden side. En visdom, du altid kan række ud efter, når du har brug for det.

Det gode gode råd til dig i dag er, at du skal huske at række frem. Du skal huske at bede om hjælp. For du er aldrig alene. Befri dig selv fra egoets magt – og søg mennesker, der kan hjælpe dig med at finde din egen indre kerne. Der vil du føle dig fri. Det er aldrig en skam at bede om hjælp. For vi er her allesammen for hinanden.

Når du beder om hjælp, så husk, at det ikke altid er den hjælp, du ønsker, der kommer til dig. Du kan ikke selv bestemme det. Der er noget i livet, der er større end dig. Din største opgave i livet er at flyde med det, der er. I mødet med accepten vil du finde fred.

Du må trække vejret … Finde roen og trøsten i, at du aldrig er alene.

Vi står ved din side.

Et par sidste ord til dig:

Når du føler dig tom, når du føler dig ude af stand til bare at være, fordi du så gerne vil forstå sammenhængen med livet. Giv da slip. Tillad dig selv at mærke alt det, der er i dig. Uden ord. Bare mærke. Gå ind i energien. Der føles ingenting forkert, fordi det er som det er. Men du må tillade det at være. Først der mærker du din healing. Din transformation til noget større.”

“Du er på vej, ved at være der, hvor du er. I evigheden.”

Info om kanaliseringen:

Dette budskab blev kanaliseret ned d. 30. juni 2016. Alt er skrevet ned i et flow, uden tanker og rettelser. Dog har jeg justeret et par af de få tryk-fejl, stavefejl, der kom undervejs. Det er skrevet til mig, som det kom til mig. Uden fokus på grammatik. Og ja, der er ingen tvivl om, at mit lille ego synes, jeg burde rette det grammatiske, men det er ikke det, der er det vigtige. Det vigtigste er budskabet til os!

Du er velkommen til at skrive herunder, om du føler dig genkendt og kan bruge ordene, som de faldt i dag.

Lad os skrives ved i kommentarerne herunder!

Kærligst Heidi.

12 replies
 1. Mette
  Mette says:

  Det er spot on med det jeg kæmper med lige nu. Jeg mangler troen på mig selv, at forstå meningen med det mareridt jeg gennemgår nu, og at give slip og bare være.
  Tusind tak.

  Svar
  • Heidi Strandberg Andreasen
   Heidi Strandberg Andreasen says:

   Jeg oplevede den også meget powerfuld – og i lyset af, hvor mange jeg kan se, der har suget ordene til sig, jo mere begynder jeg at forstå ordenes healende virkning. Jeg mærkede dem også selv på min egen krop. Men særligt er det at mærke, hvordan de også bølger ud i universet. Tak for dine ord. Kærligst Heidi.

   Svar
 2. Marianne Beck
  Marianne Beck says:

  Tusind tak for den smukke kanalisering.
  Meget tankevækkende for mig lige nu 💗😇😃
  Vil gerne følge dig…
  Knus Marianne

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *